Portal Sapna
+2
BitangA
ManijaK
6 posters
Stranica 1/1
Portal Sapna
Pozdrav za sve, ovdje nam recite vase prijedloge za unaprjedjene stranice, sta bi voljeli da postoji na stranici i takodje recite ono sto vam se ne svidja kako bi ovaj portal ucinili sto boljim...
pozzz
pozzz
Re: Portal Sapna
nemoj ti tražiti savjete od nas nego što možeš bolje ti i uradi, neće nam smetati.
ja bi ti predložio da makneš ako može ove gore reklame sa točkićima, strašno me nerviraju!!!!!!!!!!!!!!!!!
al dobro je ba , sve u svemu....
ja bi ti predložio da makneš ako može ove gore reklame sa točkićima, strašno me nerviraju!!!!!!!!!!!!!!!!!
al dobro je ba , sve u svemu....
BitangA- Frajer/ka
- Broj komentara : 61
Registration date : 2008-01-04
Et zelis da imas sto vise clanova pazi da ti se nepotrpamo pa izgubis kontrolu nad nama, mislim pazi da ne bude kloniranih nickova,accountova i tak to, uvedi sankcije, dnevni red, pravila ponasanja ali da se to istakne kako bismo svi izbjegli belajima
PaRaNoId- Moderator
- Broj komentara : 361
Mjesto : Sapna
hmm..kkako da kazem posot imash ono viejsti i sliek tamok sa strane nekako kad klikenmo na home ili gore na ovaj logo da se vratimo na tu stranicu da neidemo samo na forum kak ba da kazem pa da imash josh sta god na stranici osim foruma hehehe
BubY- Stalni clan
- Broj komentara : 144
Registration date : 2008-01-03
pa bona ne bila klikni ispod te slike na portal i vratice te na "pocetnu" stranicu hehe
A i uskoro cemo Vam postaviti nesto kao dnevni red, pravila ponasanja ko uobicajno na drugim stranicama, i potrudicemo se uskoro da ova stranica nebude nalik nekoj srugoj stranici da bide jedinstvena unificirana heheh pozzz.
A i uskoro cemo Vam postaviti nesto kao dnevni red, pravila ponasanja ko uobicajno na drugim stranicama, i potrudicemo se uskoro da ova stranica nebude nalik nekoj srugoj stranici da bide jedinstvena unificirana heheh pozzz.
PaRaNoId- Moderator
ranica sadrzi galeriju slika, forum, pocetnu stranu, java chat, chat box, ne znam sta vam jos treeba
treba ubaciti neki kviz
PaRaNoId- Moderator
PaRaNoId (citat):pa bona ne bila klikni ispod te slike na portal i vratice te na "pocetnu" stranicu hehe
valja ti se merise potrudit, što jes jes
BitangA- Frajer/ka
- Broj komentara : 61
n
vidicu ja malo pronjuskat po netu da vidim dal bi se moglo sta nac pa cu javit alji
mada potesko jer ovo sto posjeduje ova stranica je to otprilike
samo jos treba dosti clanova i mozda bi joj trebao radio evo ja mu predlazem da uzme radio
infekcija a moze i ucerat neki drugi,,,....
mada potesko jer ovo sto posjeduje ova stranica je to otprilike
samo jos treba dosti clanova i mozda bi joj trebao radio evo ja mu predlazem da uzme radio
infekcija a moze i ucerat neki drugi,,,....
emrah- Amater
- Broj komentara : 7
Registration date : 2008-01-20
kakav radio infekcija...tuberkoloze...ili....hahahahahahahahah...
Radio Glas Drine Sapna...najslusaniji radio u svijetu...sta cemo izmisljati...
Radio Glas Drine Sapna...najslusaniji radio u svijetu...sta cemo izmisljati...
za rdg si upravu. jer kad sam bio na jednoj sekciji u skoli iso sam u radio vodio neke emisije znas ono iz skole i prva emisija ja sam drhtooo auuu, jos kad mi sef rdg-a rece da nesmijem pogrijesiti jer slusa preko 500.000 slusatelja, sve mi je tad bilo jasno...
PaRaNoId- Moderator
Stranica 1/1